Predstavljamo : Hik-ProConnect plaforma za instalatere i servisere

 

Hikvision je nedavno predstavio Hik-ProConnect, platformu koja omogućava potpuni pristup i upravljanje uređaja sa udaljene lokacije. 

 

Ukoliko se pojavi potreba za hitnim administriranjem uređaja, nije potrebno otići do korisnika, potrebno je samo zatražiti pristup uređaju da bi se pristupilo konfiguraciji istog.

 

Hik-ProConnectu se trenutno pristupa putem internet browsera na linku ili putem mobilne aplikacije koju možete preuzeti na linku (važno je napomenuti da se trenutno preporuča samo korištenje putem internet browsera zbog  bugova u mobilnoj aplikaciji).

 

Nakon izvršene registracije potebno je upisati "Authentication Code", kod kojeg zatražite od osoblja Kamir d.o.o.

 

Da bi na Hik-ProConnect dodali željene uređaje možete jednostavno migrirati uređaje sa korisničkih računa Hik-Connecta:

 


 

Nakon login-a u Hik-Connect račun možete izabrati uređaje koje želite administrati:

 

 

Nakon završetka dodavanja uređaja kreira se "Site" sa imenom korisničkog računa Hik-Connecta i odabranim uređajem unutar "Site-a".

Ulaskom u "Site" nalazite uređaj koji želite administrirati te dozvoljene mogućnosti.

 

 

Sve mogućnosti koje nudi sama platforma prethodno mora biti odobrena od strane korisnika. Korisnik je taj koji odlučuje da li će vam dati pristup konfiguraciji, pregledu uživo ili pregledu snimke.

Korisnik također može odrediti na koje vremensko razdoblje.

 

Najvažnija značajka same platforme je "Health Monitoring" putem koje možete pratiti abnormalnosti na sustavu, možete pristupiti ponovo konfiguraciji uređaja, pregledu uživo ili snimci.

 

 

Za sve ostale informacije koje nisu navedene u tekstu te cijene licenca slobodno se obratite djelatnicima Kamir-a.