Konferencija - Vatrodojava i zaštita od požara

Sudjelovali smo na Konferenciji o Vatrodojavi i Zaštiti od Požara, održanoj u Westin Zagreb Hotelu. Ova manifestacija okupila je vodeće stručnjake iz industrije, a naša prisutnost na njoj predstavlja našu posvećenost sigurnosti i inovacijama.

Tijekom konferencije, imali smo priliku predstaviti našeg partnera, tvrtku Advanced, te njihova bežična rješenja sustava za dojavu požara. Konferencija je organizirana pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova, Hrvatske vatrogasne zajednice, Hrvatske gospodarske komore i partnerstva Hrvatske udruge za zaštitu od požara. Fokus je bio na ključne teme kao što su izmjene zakona, primjena novih tehnologija, izazovi ugradnje solarnih sustava te integracija vatrodojave sa sustavima tehničke zaštite.

Ulaganje u visokokvalitetne vatrodojavne i protupožarne sustave od suštinskog je značaja za sigurnost poslovnih, industrijskih i stambenih prostora. Ova konferencija je potaknula duboke razgovore i razmjenu najboljih praksi, potičući nas da zajedno radimo na unapređenju sigurnosti naših zajednica.

Hvala organizatorima ove konferencije na prilici za sudjelovanje i svim sudionicima na inspirirajućim raspravama. Radujemo se budućim projektima i suradnjama koje će doprinijeti većoj sigurnosti naše zajednice.

Slike s ove konferencije možete pogledati u nastavku objave.

Konferenciji o Vatrodojavi i Zaštiti od Požara

Konferenciji o Vatrodojavi i Zaštiti od Požara

Konferenciji o Vatrodojavi i Zaštiti od Požara

Konferenciji o Vatrodojavi i Zaštiti od Požara