Jantar Touchscreen i Finger terminali

Touchscreen kontroleri su dizajnirani za rad programima za evidenciju radnog vremena. Sa porastom veličine, istovremeno dolazi i do potrebe za boljom organizacijom radne snage i smanjenjem prekomjernih troškova rada.

Sustavi za evidenciju radnog vremena su upravo dizajnirani za mjerenje, analizu i upravljanje radnim vremenom zaposlenika te kao pomoć u učinkovitijem implementiranju ljudskih resursa.

Svrha ovih sustava je precizno registriranje vremena dolaska i odlaska s posla, trajanja pauza, odsutnosti s posla bilo zbog poslovnih ili privatnih razloga, registriranje kašnjenja ili preuranjenih odlazaka s radnog mjesta kao i vođenje evidencije o odsutnosti, bolovanju i godišnjim odmorima.

Kombinirano s ispravnom radnom organizacijom, sustav za evidenciju radnog vremena može drastično smanjiti radne troškove kao i poboljšati upravljanje ljudskim resursima. U ponudi postoje tri vrste touchscreen kontrolera koji su podjednako moderno dizajnirani kao i kvalitetni.

S Rex-F kontrolerom vaš sustav evidencije radnog vremena jednostavno postaje biometrijski sustav. Navedeni kontroler možete direktno spojiti na postojeći Regis T kontroler i na taj način dobiti biometrijsku evidenciju radnog vremena. ReX-F ima internu memoriju za do 500 otisaka prsta i 10.000 događaja i zadovoljava IP61 stupanj zaštite. Radi u temperaturnom rasponu od -20°C do +60°C te po potrebi može imati i integriran čitač kartica.