HIKVISION Android unutarnja jedinica

DS-KH9510-WTE1 je moderni touch-screen monitor sa Android operativnim sustavom namjenjem drugoj generaciji HIKVISION IP video portafonskih sustava.

 

 

Monitor vam omogućava direktnu komunikaciju sa osobom pred ulaznim vratima te sa ostalim korisnicima (ukoliko ih ima). 
Sustavom upravlja transparentno i intuitivno grafičko sučelje UI v2.0. 

Korištenje 10,1" IPS matrice omogućilo je postizanje širih kutova gledanja i precizniju reprodukciju boja u usporedbi s TFT matricom.

 

 

Monitor omogućuje korisniku da se u bilo kojem trenutku poveže i pregleda slike s IP kamera i pristupnih stanica. Integracija s drugim Hikvision uređajima (kamerama, DVR-ima, alarmnim sustavom itd.) moguća je pomoću unaprijed učitane aplikacije Hik-Connect.

Također je moguće instalirati dvije dodatne aplikacije koje omogućuju integraciju sa sustavima drugih proizvođača.

 

 

Jednostavne funkcije alarmnog sustava 

Funkcionalnost i sigurnost sustava izgrađenog na osnovi DS-KH9510-WTE1 ploča može se povećati proširivanjem alarmnim funkcijama. Monitor ima 8 alarmnih ulaza za povezivanje senzora i 2 relejna izlaza za kontrolu kada se detektira alarm.

Podaci o kršenju određenog senzora mogu se prenijeti u mobilnu aplikaciju Hik-Connect. Sustav se može podijeliti u zone i nekoliko načina aktiviranja, pa je sustav jednostavno prilagoditi individualnim potrebama. Senzori spojeni na sustav moraju biti tipa NO/NC.

Vrsta odziva može se odabrati pojedinačno za svaki senzor: 24 -satni alarm, trenutni alarm i alarm odgode.

 

Za više informacija obratite nam se na broj telefona 01 3873 560 ili pošaljite upit putem kontakt forme.