Hik-connect Teams i DS-K1T805MX

Savršeno Rješenje za Kontrolu Pristupa u Apartmanima

Tehnološke inovacije pružaju sveobuhvatna rješenja za kontrolu pristupa u objektima poput apartmana, vila i sličnih prostora, a naš partner Hikvision predstavlja DS-K1T805MX, naprednu jedinicu za kontrolu pristupa koja zajedno s Hik-connect Teams platformom nudi idealno rješenje za upravljanje pristupom i sigurnosti.

Jedna od ključnih prednosti DS-K1T805MX je mogućnost dodjele privremenih šifri korisnicima, bez obzira gdje se nalaze, putem mobilne aplikacije ili web preglednika. Ova funkcionalnost omogućava vlasnicima ili upraviteljima objekata da brzo i jednostavno kontroliraju pristup, čak i kada nisu fizički prisutni na lokaciji.

Kroz mobilnu aplikaciju, privremene šifre mogu se dodijeliti s maksimalnim trajanjem od 7 dana, pružajući fleksibilnost i praktičnost u upravljanju pristupom. S druge strane, putem web preglednika korisnici mogu unijeti detalje i dodijeliti pristup s prilagodljivim periodima, prilagođavajući ih potrebama svakog korisnika ili situacije.

Još jedna značajna karakteristika DS-K1T805MX je mogućnost dijeljenja šifri ili QR kodova putem različitih messenger aplikacija, što dodatno olakšava komunikaciju i pristup.

Za više informacija o DS-K1T805MX i Hik-connect Teams platformi možete nas kontaktirati na broj 01 3873 560 ili putem kontakt forme.